Hjem        Båden        Blog                  

• Nu er båden kommet i vandet!

 

Læs mere

 

•  Jeg glæder mig til at komme ud på landevejen

 

Læs mere

 

 

 

 

 

Siden først i 80èrne har jeg kørt på ryttercykel. Den gang startede jeg i Viborg Amatør Cykelklub, det var os der stod ”FROST” på ryggen af. Efter to år med løbslicens stoppede jeg i klubben og vi flyttede til Aarhus.

Der findes ikke mange billeder af denne "hobby" men her kommer de alle tre.

 

 

 

 

 

 

 

Efter min skade i rygmarven har jeg genoptaget cykling på højt motionsplan og deltager i tre fire løb hen over sæsonen, hvor "Rundt om fjorden" er det barskeste. Løbet går rundt om Ringkøbing fjord, ca. 100 km. højeste punkt er vel halvanden meter over havet, men de lange lige stræk og modvinden stiller store krav til modet og benene.

 

 

 

Vores lille cykelklub, her i Fårup, tæller vel 7-8 mand, vi kører man, ons og fredag. Der er ikke mødepligt, vi mødes i krydset (der er kun et) kl. 19.00, nogle gange må man så tage en tur alene. I år vil jeg sejle kap om onsdagen, men på de lange lyse sommeraftner kan jeg så cykle ud til havnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For første gang, nogen sinde, har jeg i år vintertrænet i fitnesscenter. Spinning er vildt sjovt og lige som golf kan alle kæmpe på lige fod med hinanden. Man kører på prosent af maksimal ydelse. På det hold jeg har kørt på i denne vinter ligger jeg mig 10% over det træneren siger, dvs. De næste to minutter ligger vi på 82%, her ligger jeg så på 92%. Der kommer jo så en grænse da man ikke kan komme over 100%, men hvad, jeg troede ikke det ville være så sjovt at kører på motionscykel, jeg husker vintertrænin i cykelklubben, her kørte vi på ruller med en alm. ryttercykel, men uden musik eller mulighed for at øge belastningen.

 

 

Faktisk kører jeg på en cykel fra dengang, ikke den jeg selv kørte på, som drengerytter kørte man dengang uden gear, men min onkels. Jens Østergaard kørte som A-rytter dengang og jeg har fået hans gamle løbscykel fra dengang. Nishiki med Campagnolo og record-lejer. Jeg har fået sat en ny bagskifter og en 7-krans på, født med 5-krans, og så har lejer i bække hjul fået nye kugler. Den er godt nok noget blød i stellet men det er altså ikke udstyret der gør det alene..

Copyright ® 2011 LECK.DK  
Christian von Leck Østergaard
 WWW.LECK.DK